Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Vind u het belangrijk om weinig CO2 uit te stoten, geen onnodige kilometers te maken of bewust bezig te zijn met het milieu? De keuze voor Verhaagen Project Management kan u hier in ondersteunen.

Wij hoeven niet naar u toe te komen om uw systemen goed te kunnen onderhouden. Indien dit is overeengekomen kunnen wij inloggen op afstand voor het oplossen van storingen, updates en preventieve controle. U merkt hier vrijwel niets van met uw dagelijkse werkzaamheden. Wij kunnen (met uw toestemming) vrijwel alle werkplekken op afstand overnemen. Hiervoor hoeven wij niet in de auto te stappen en kilometers te maken.

Zo besparen wij ruimschoots de brandstof van een gemiddeld huishouden per jaar. Dit is 3-4 ton CO2. Hiervoor moet een boom ongeveer 300 jaar groeien in de tropen. Dit is de CO2 hoeveelheid (de prik) van ruim 400 kubieke meter cola. Dit is ongeveer 1000 kilogram papier verbruikt (iets dat wij natuurlijk ook zo min mogelijk doen, niets wordt uitgeprint als het niet echt noodzakelijk is).
Als u wilt berekenen hoeveel CO2 u kunt besparen door uw systeembeheerder niet meer op uw bedrijf te laten komen, dan kan dit bijvoorbeeld via:

We zijn u dus graag van dienst, ook als u maatschappelijk verantwoord wilt ondernemen. Voor een onderbouwing van de cijfers kunt u contact opnemen met Zero-e, afslankinstituut voor groener, schoner en slimmer rijden. Zero-e heeft de berekeningen voor ons uitgevoerd.